Шумный балаган-2009.

В кінці січня прийшло запрошення з м.Брянська(Росія) на фестиваль "Шумний балаган 2009".Це подібний фест,як "Шалантух",який проходить у Рівному,на початку листопада.Сьогодні керівництвом "КВН Рівненщини",було вирішено що на цей фестиваль поїде команда "Фававу",яка вже знає рішення організації і дала згоду на участь у данному дійстві.Так що побажаємо вдалої підготовки і перемоги.Виїзд делегації очікується на 25 лютого від КВН-клубу.Ні пуху,ні пера.Вдалого проїзду через кордон!!! Я взагалі хочу нагадати що Шумний балаган це побратим нашему Шалантуху,і дружба Брянського Квартала-311 з нашими колективами вже складає десятки років.Так що не відвідати друзів,які на нас очікуютьт не можливо.Дружба-є і буде на многіє літа!

4
Оцінка Вами: None Оцінка: 4 (2 votes)
Зображення користувача ДиректорСоветскогоСоюза.

ІЗЯ - шевелись!!!

Реквізит команди ФАВАВУ, ой, ІЗЯ - взавтра Козачок скине розповідь з Брянска, було б добре щоб вона була підкріплена фотографіями, які в тебе на фотіку. Принеси Віталіку, хай він вибере і викине на сайт. Є що згадати і є що показати!

Сталін

Зображення користувача КВН-Клуб.

Привіт Брати та сестри.

Я не надовго з командою були відсутні на рівненській землі і то за цей час ми дуже заскучили за Вами.Привіт всім від м.Брянська.Скажу що прийняли вас дуже привітливо,і виступ команди "Фававу" це було побачити їм опладували на протязі хвилини скандували Браво,брати Ліпськи,вам не передати це почуття.відео просто розірвало зал.Хоча і були проблеми з запуском відео но не з нашої сторони.Но рішення жюрі викликало у вас непорозуміння,тому що нам вручили номінацію "Найкраща музична команда фестиваля".Но повірьте як нас проводжали це і Курськ,і Тирасполь і всі кому сподобалась ця чудова команда.Молодці!!!Фававу давай я рахую що в цьому році на вас випало багато обовязків.Так що порвіть всіх і всюди.

Зображення користувача KVN_Forum_Admin.

Мало

Чекаю репортаж

Бдж-ж-ж...Непонятка!!!

Я вчора хотів розписати кожний день перебування в Брянску нашої команди, але не міг відкрити жодної сторінки на нашому сайті? Сьогодні все нормально, але в даний момент я на роботі. Обіцяю. прийду з роботи напишу все. Дуже хочеться поділитись враженнями, нам насправді сподобалось. Все одно ХОХЛИ кращі. Шх...

Зарання прошу вибачення, завжди ваш Директор СССР

Брянск!!! Долбанём? Курск!!!

Я таких оплесків ніколи не отримував!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Браво і молодци - ось найкращі слова із залу.... Дякую Брянск... А, їм же там не фіга не понятно? Спасибо Брянск!

Як виступили колективи

Як виступили колективи першого дня? В кого які шанси?

Хорошо виступил.

Хорошо выступил Брянск(Квартал-311)сегодня в первом концерте выступали Тирасполь,Чернигов(Семья),Орел.Честно скажу что на концерте не были.А в первый день 2 другие команды были так себе.Всего на фесте 10 команд из них 2 Брянские.Вот такие дела.бобу передайте что близняшек еще не видели.Ну все до встречи на родной земле.Извините за русский язык но на этом компе нет украинского.Пока.

Я на связи буду 15 минут.

Если есть возможность задавайте вопросы попробую дать ответ.

Привет с Брянска.

Привет всем кто за нас переживает на Украине.Наконец то дорвались до интернета,доехали хорошо,таможню прошли быстро и без проблем.Вчера был 1 конкурсный день выступали Ярославль,Курск и Квартал 311.Живем по старой системе,мы в готели а пацаны в том же месте где и до этого.Сегодня 2 день мы во втором концерте с Дивними людьми,Вернисажем Гродно,и Брянск БГУ и мы.Вечером будем знать предположительно как и какие номера прошли в галку.Выезжать собираемся после концерта все очень дорого звонить и смс отослать надо чтобы на счету было больше 30 гривень вот мы все и молчим.Так что не переживайте,а после 21.00 бержите кулаки.До встречи.

Маршрутка Рівне-Брянськ.

Відправляється о 17.00,прохання до всіх проводжаючих не запізнюваться.По 50 пить не будем бо криза.До зустрічі!!!

Зображення користувача ЮлькА.

Ні пуху ні пера

Сьогодні рівненські хлопці їдуть на Брянську землю. Щасливої дороги вам це перше, а друге - визіть свої попи сюди з нечуваним успіхом!!!!!!! Удачюшечки вам!!!!! Тарас Петрович нароби фоток....

ДРУЗІ...прощайте...

Привіт всім! Сьогодні така неординарна КВН команда як ФАВАВУ валить з України, в нас у Вищій лізі Маслякова просто гра... 

А якщо чесно, то вірепетировано все, сумки складаються, одні на базарі, інші в магазині, короче як завжди перед відїздом...  Якщо в когось є час, то ми відїжджаєм в 17.00 від Коди. Можете, то прийдіть, ми із задоволенням покажем свої морди і подивимось на ваші, все таки 5 днів не буде.

Може комусь передачкі треба на Росію передати?...

Вальніть по повній

Удачі вам. На Брянщині добре знають Рівненський гумор. Я вірю в те що ви зможете підняти цю планку ще вище. Тримаємо за вас кулаки і 50 (для приїзду).

Чекаємо новин, а від Барі ще і фоток.

Зображення користувача Velik.

Удачі вам. Рвіть там всіх.

Удачі вам. Рвіть там всіх. Всі паспорти взяли і фотки вклеїли?))) 

Комент от ФАВАВУ...

Друзі, я навіть не думав, що перекладені жарти з української мови на "руский язык" так смішно!!! Перша репетиція нам ледь животи не порвала..  Смішно пів біди, запам'ятати і накатом валить жарти і мініатюри - це справді складно... Такі слова іноді вилітають з вуст, що аж сам прозріваєш!!! Наприклад: ПІШОЛ, БАТЬКІВСЬКЕ СОБРАНІЄ... і т.д.

Також не хотілося б підводити КВН Рівненщини, на скільки я знаю, Лопата і Аварія які туди їздили з пустими руками не повертались, як би сказати, нам теж не личить... Словом, відповідальний виступ, складний тим, що півгодини триває, тяжко, навіть на репетиціях. Будем старатись, Бог нам в допомогу...

З повагою ДД

Брянск...

А скільки провести через кордон? За Ізю як за дитину 50% від вартості квитка?

Зображення користувача Алий парус....

Росія.......

Да....... напевно буде весело в Брянску, особливо "дуже" радує те, що матеріал треба перекладати на російську мову! І знаючи як деякі члени команди "расгаваривают")) по російські, буде дуже класно! Але радує те, що внас є "бородач", який своїм пафосом змусить глядача заплакати, навіть нерозуміючи що ми кажим!

Інформаційні спонсори

Радіо Хіт-FM 103,7 FM
Перець ФМ
Радіо 24
Наше радіо 100,7 FM
Радіо Люкс 90,9 FM

Лічильники