Фінал Галицької ліги 2010
Створено Профессор від Пон, 11/29/2010 - 14:07
Вчора відбувся фінал Галки 2010. Вітаю "Аварію" з перемогою!
Для мене результат був неочікуваний. А взагалі - Пайдёт! 
(1 vote)
- Ввійдіть або зареєструйтесь, щоб залишати коментарі

Новий чемпіон Галицької ліги!!! Репортаж з гри!!!
ГАлицька лІга – ту-ду-туду-туту! – закликали фанфари глядачів на вирішальну гру сезону Галицької Ліги цієї неділі.
І мені довелося побувати там, в ролі глядача, а збірній рівнян-квнщиків «Аварії» в ролі….та в будь-якій ролі, прописаній по сценарію, адже хлопці виступали.
Крім них в фіналі також грали:
Тра-та-та(Новояворівськ),
Оптом Дешвеше(Тернопіль),
Post Scriptum(Івано-Франківськ).
Початок затягнувся на хвилин 30-40. Можливо саме з цієї причини квнщики «збилися» з ігрового настрою, а візитки пройшли трішки вяленько. Та й зал не особливо підтримував. Хотілося всім сказати «Ей, народ, давайте веселіше!»
Навіть в аварійців візитка пройшла не так потужно, як очікувалось. А Тернопіль посмішив нестандартним для себе виходом – всі такі серйозні, по струночці стояли під музику з «Зоряних воєн» і навіть грали на скрипці. Новояворівськ на візитці розпочав з танцю дітей, а здивував своєю кількістю – троє на сцені, не рахуючи дітей)). Як на мене, то команда була раніше смішніша. За четверту команду нічого сказати не можу, так як бачила їх вперше на сцені.
Як не як, а візитки були відіграні.
Наступний конкурс називався «5 тичок». Ведучий пояснив глядачам, що тички – це шось по-типу новин, а простіше кажучи – 5 жартів.
Жартувати намагалися всі, найвдаліше вийшло в «Аварії».
Результати після 2-х конкурсів такі:
Аварія – 8.4
Post Scriptum – 8
Оптом Дешевше – 7.8
Тра-та-та – 6.6
Розминка проводилася таким чином: спочатку запитання з власною відповіддю від кожної команди, а потім запитання від 4 членів журі.
Залу сподобалось питання аварійців: «Що стоїть на місці Міленіуму після того, як до нього завітала Збірна України з богатирських ігор?» Власна відповідь: На тому місці поставили памятник охоронцю, який сказав Вірастюку: «А що це за вася в спортивних штанах?»
Post Scriptum: Я дивлюся 12 канал вже 10 років, чи маю я право на пільги?
Тра-та-та: Та не розказуй, він в Франківську не тяне!
Власна відповідь: Якщо всі тексти 12 каналу прочитати задом наперед можна розшифрувати таке: «Допоможіть, нас тримають в підвалі і випускають лише в прямий ефір!»
Гарно на це питання відреагував Президент Асоціації КВН Галичини В.В. Москаленко, поставивши гравцям власне:
«Я вже 5 років дивлюся ігри Галицької Ліги, чи маю я право на якісь пільги?»
Аварія: Тобто безкоштовний прохід Вас вже не влаштовує?!)
Розминка. можна сказати, вдалася і вплинула на результат команд таким чином:
Аварія – 14
Post Scriptum – 13,2
Оптом Дешевше – 12,8
Тра-та-та – 11
Далі всі показували своє відео(самозйом) на тему «Якби я став мером».
Оцінки після цього конкурсу такі:
Аварія – 18
Оптом Дешевше – 17,8
Post Scriptum – 17,2
Тра-та-та – 15,8
Останній конкурс - домашнє завдання на тему: «Екскурсія по місту»
Post Scriptum показав глядачу Івано-Франківське обласне телебачення, де бабуся-диктор розповідала правила вживання слова «москаль» в українській мові. Слово «москаль» і його відмінювання.
Називний: хто? – москаль, що? – москаль;
Родовий – бити кого? – москаля, чого? – бо москаль;
Місцевий – так як москаль не місцевий, то й не відмінюється.
Ще показали дівчину, яка нишпорила в смітнику, шось шукаючи. Потім вона знайшла шкірку від банана, одягнула на голову і представилась: «Доброго дня, з вами я, Катерина Осадча!».
Тра-та-та розповіла, що лише в Новояворівську, щоб приготувати суп з фрикадельками треба почистити пельмені. А в місцевому клубі охоронець може заявити: «Стій. Ти не проходиш! Ти мені не родина!» Завершували жалісливою кодою: «Коли в Львові запалюють вогники на новорічній ялинці, то ми без світла всі свята сидимо.»
Оптом Дешевше показали туристичне агенство, яке пропонує їхати відпочивати тільки в Тернопіль. Смішний момент був: заходить до агенства клієнт, дівчина пропонує йому чай або каву, коли той обирає каву, вона звертаються до ведучого: «Дві кави, будь-ласка!».Всі посміялися, а ведучий зі сцени все-таки пішов). Оптовики показали тернопільську версію жіночої бригади: «Девченки, могут цеплять меня, а зацепят вас…» після чого ведучий приніс каву))) Були в них і дві костюмованих мініатюри – весілля чемпіону світу з боротьби та стриптизер, який живе з мамою. На фіналці багатокуплетна пісня про «Файне місто Тернопіль!»
Аварія завершували конкурс. Він в них був побудований на піснях від Коваля та підвязках від Крави-гопніка по типу: «Коли Колюня грає в більярд, то навіть лузи зжимаються від страху». А сам «Колюня» брав зал чарівливістю(саме так мені переклав он-лайн перекладач російське слово «обаяние»))), а ще гарно викручувався, коли щось йшло не по сценарію, зал гарно все сприймав.
«На ура» заходив на сцену і уходив і Стефанів, який кричав «Пацани! Пацани!» і дуже подобався цим глядачу).
Пісенька про культуристку:
Був звичайний такий лагідний вечір
Я стояв собі курив на морозі
Тут я бачу суне прямо на мене
Майже дівчинка, але як бульдозер!
Вона ішла, а під ногами здригалась земля,
І забирала за собою стовпи,
Але по справжньому злякався як побачив що від неї утікають всі районні менти.
Як сказав про Аварію по закінченні гри Москаленко - «Чудовий співучий колектив з Рівного».
Остаточні результати:
Аварія – 25
Оптом Дешевше – 24.8
Post Scriptum – 23,6
Тра-та-та – 22.2
Кубок поїхав до Рівного!!! Вітаю хлопців з перемогою!!!
Аварія перемогла в Галицькій лізі!!!
Фінал Галицької ліги КВН - вже в неділю!
Ср, 11/24/2010 - 21:18 — Олесь
Оптом Дешевше (Тернопіль)
Тра-та-та (Новояворівськ)
PostScriptum (Івано-Франківськ)
Гра відбудеться в неділю, 28-го листопада в кінотеатрі ім. О. Довженка о 18.00
Онлайн трансляція результатів тут
Результат гри:
4. Тра та та - 22,2
3. Post Scriptum - 23,6
2. Оптом дешевше - 24,8
1. Аварія - 25
Вітаємо нового чемпіона!