УВАГА ЗМІНИ!!! СУПЕРКУБОК ВРЛ 2010.

Місце проведення: ОБЛМУЗДРАМТЕАТР

Дата проведення 27 вересня, початок о 19:00.

Тема гри: Шалені татусі!
Візитка: Який батько, такий син!!! (до 5 хв.)
Біатлон: Новини тато-школи!!!
Дом.завдання: Татусеві настанови (до 6 хв.)

Участь беруть такі колективи:
    [1] "В
и где?" (Чернігів)
    [2] 
Збірна КПІ (Київ)
    [3] 
"Аварія" (Рівне)
    [4] "
Бомба" (Млинів)

5
Оцінка Вами: None Оцінка: 5 (1 vote)
Зображення користувача КВН-Клуб.

СУПЕРКУБОК 2010 ВІ Д РУСЛАНА ІВАНОВИЧА (АЛЕКСІЮКА)

Отже Суперкубок Вищої Рівненської Ліги КВН 2010 відбувся!

Гра знову відбувалась у великій залі Рівненського академічного
музично-драматичного театру (за сприяння окрема подяка)
До гри було запрошено призерів цьогорічного сезону Вищої Рівненської Ліги КВН
та чемпіона минулого сезону... отож на сцені зійшлись

"Аварія" (Рівне)
Збірна КПІ (Київ)
ВЫ гдЄ?! (Чернігів)
"Бомба" (Млинів)

На початку гри з коротким вступним словом та словами подяки партнерам та
спонсорам виступив куратор КВН руху Рівненщини, начальник відділу у справах
сім'ї молоді та спорту М. Волинець, і зрештою гра почалась.

ВІЗИТКА

"Збірна КПІ" Київ
Розпочинали гості з Києва, пролунав переспів леді Гага "Бед роменс" (якщо відверто - не дуже й зайшло), плюс Діма Коляденко (вже краще)
Далі мініатюра "Очень молодая семейная пара"
- Уа-уа-уа....
- О, заснул. Слушай... а давай пока он спит... его лицо зубной пастой намажем!!!
- Ты чё дурак?! Она же жгучая.... Он сразу выкупит и проснётся!

В школе Сергею Шнурову не разрешали пересказывать "своими словами"!

Вчера в ровенском зоопарке верблюд три часа переплёвывался с гопником с Пивничного... и в результате умер от обезвоживания.

В селі на Паску.. жирні свині хрюкають вдвічі тихіше та обережніше!

Николай Валуев побрил спину и теперь выступает в полусреднем весе!

І нарешті мініатюра "Студент на парі"
- Альо! Да мама. я на паре... Да, я немного занят.... Ну ладно... Короче "Мой компьютер", да два раза кликни! Теперь Опера...
Как не можешь найти... Ну ладно ищи надпись ОРЕГА!!!! Слушай мама, а может ты после работы в "Однокласники" зайдёшь?!

На завершення сльозогінна історія про бабцю в тролейбусі! Рівненько, якщо відверто - очікував більшого.... проте дякуємо команді за особливий підхід до гри та гумору. Молодці!

"Аварія" Рівне
Вихід аля віруючий пастор... прогрів зал, проте звичайної істерії "А-а-а-аварія!!!" на жаль не було. Та й взагалі, якось нерівно почали хлопці, після перших кількох жартів земляків. я (тільки не сприйміть як образу) переоцінив виступ Києва... Проте були і вдалі моменти:

Нещодавно у Здолбунові було відкрито посольство Рівного! Здолбунівчани в шоці... Їх ще ніхто й ніколи не називав... ЗДОЛБУНІВЧАНАМИ!!!!

Випадок в магазині:
- Добрий вечір, дайте будь ласка пляшку коньяку, ось цю найбільшу! І коробку цукерок, так ось цю... саму велику! І будьте ласкаві... пачечку презервативів.
- Я так зрозумів, що найбільшу?!
- Правильно зрозуміли.
- Пакет давати?
- Не треба, вона в мене - красива!

Також непоганою була ігрова мініатюра "2012 кінець світу - закриті всі секонхенди" (одяг робиться з газет).
Непогано, проте на фоні інших команд - значно слабше, хотілося б звичайно краще. І це не моя особиста думка, якщо поглянути на бали журі - це думка об'єктивна. 

"вЫ гдЄ" Чернігів
Хлопці виступили на рівні. В крайньому разі мені було приємно оголосити саме їх чемпіонами ВРЛ нинішнього сезону. До речі, вони майже відразу пояснили деякі моменти, що ставились їм у "мінус" в сезоні. і зробили це дуже цікаво. Не знаю як кого, а мене задовільнило:

Вы знаете, а ведь мы - самая северная команда представленая сегодня на сцене.... Нас часто обвиняют в обилии шуток о сексе и алкоголе.... Ну надо же нам как то греться!!!!

Вы знаете, все подводки типа "А у нас миниатюра..." или "А теперь случай..." в каждой команде КВН отдаётся самому гаалимому актёру. Чесное слово. А у нас... случай в День Независимости на майдане в Ровно!
(Один тацює незрозумілими вихилясами, підходить інший)
- Ха, я знаю! Це в тебе "джамп стайл", правильно?!
- Це в мене... пива перепив, а кругом мєнти!!!

Надзвичайно гарно зайшла мініатюра "Заработавшийся тамада"
- Дорогие друзья! Сегодня, сегодня... 15 лет празднует... празднует Ваше.. предпри... Ваша фирма. Уже 15 лет вы... вы на.. на рынке... услуг... и  и директор Ваш молодец... и вообще, мне подсказывают, что уже невесту украли... Давайте же за неё.. в этот чудесный день ... юбилея.... Горько крикнем ей и Мно-о-огая лета, лета многая... (звонок телефона) Алё. что?! Похорон? Когда? Сейчас.... Ладно, бросайте букет, я сейчас подъезжаю.
(Щось того плану, точніше - не пам'ятаю)
Цікаво й головне на рівні. Здивували. Відповідно й посіли в цьому конкурсі перше місце серед всіх претендентів.

"Бомба" смт Млинів
Не думаю, що команда аж так сильно напружувала всі свої інтелектуально-жартівливі м'язи. В мене склалось враження, що млинівчани приїхали просто так. Просто приїхала команда до друзів, показати частинку матеріалу, можливо раніше й паленого проте без особливих претензій (а можливо просто самовпевнено). Проте я на сцені бачив, гумор, рівень, жарти... але вибачте того самого "оголеного нерву гри", котрий раніше завжди пульсував під час їх виступу.... ось цього на мою думку - не було.

Після останньої нашої перемоги у Вищій Українській Лізі КВН... статус смт Млинів Рівненської області, наказом президента України піднято до статусу обласного центру ..... Дніпропетровська. Так дивись скоро і до столиці доростемо. Столиці Білорусі!

А це Валік. Він у нас в команді виконує роль елітного гопніка. Валік поєднує в собі прогрес і відсталість. Якщо у 1990 році він був єдиною в Млинові людиною котра мала відеомагнітофон.... то й сьогодні у 2010 він так само... залишається єдиною людиною...в якої ще є відеомагнітофон.

А це Володя, сама потрібна людина в світі... Це він стукає по колесах поїзду молотком на кожній зупинці де ви купуєте чебуреки. Це саме він намотує вату на палочки і ось у вас є ватні палички. Це саме він коли Ви дзвоните по телефону говорить... "Вибачте на дану мить абонент не може прийняти Ваш дзвінок", це саме Володя на цегляному заводі запихає в цеглу пальці і на ній появляються прикольні дюрки!

Цікаво й чисто, проте я особисто від "Бомби" очікував все-таки більшого.

Візитка:
"Аварія" (Рівне)      6-6-5-5-5      5.4
Збірна КПІ (Київ)    7-7-6-7-6       6.6
ВЫ гдЄ?! (Чернігів)7-7-6-7-7       6.8
"Бомба" (Млинів)    7-7-6-6-7       6.6

БІАТЛОН:

"Аварія" Рівне
Вибули самі перші, хоча на мій погляд не зовсім справедливо. Проте, на те у нас є журі!
Досвідчені Свідки Єгови знають 10 причин чому Ви повинні відчинити їм двері.

Збірна КПІ Київ.
Добрі й чисті жарти, на превеликий жаль програють жартам "на грані фолу". Дивно, що кияни на це не зважили, адже вони вже не вперше у нас в місті і перед нашим журі.
Мальчик который в детстве складывал пазлы... НЕНАВИДИТ... зелёную травку и синее небо!!!!

За одну передачу "Х фактор" певица Ёлка говорит слово нет чаще чем за пять лет института.

"Бомба" Млинів
Дивно проте цей зазвичай "їх" конкурс, примудрились програти... Хоча можливо просто журі перетягнуло з штрафнимим колами, проте факт є факт...

Перед тим як писати переказ на тему "Як я провів літо", учні млинівських шкіл клянуться на Біблії писати "Правду. правду і нічого крім правди!!!"

У власника кафе-бару під назвою "кафе-бар" погано з фантазією.

Після того як депутат Млинівської Райради перестав брати хабарі у нього відвалився хвіст, а на спині прорізаються крильця.

В перший же день торгів було продано сім тисяч футболок з надписом "Я індивідуальність!"

Винахідливі школярі під час гри "Показуха" попросили учасницю показати стриптиз!

Молдавани розказують анекдоти про болгар!

"вЫ гдЄ" Чернігів.

Може й не завжди "чисто" (а хто без гріха) проте перемогли, і справді їх підбірка жартів дуже часто примушувала зал вибухати сміхом. А в заверщальному етапі саме у чернігівчан залишились "сильніші болти"

Никита Джигурда в детстве сам пугал Бабая!!

Вчера в центру города Ровно столкнулись четыре "Лексуса", пасажири тролейбусов чувствовали себч самыми щастливыми людьми на свете!

На конкурсе собак, победила такса Весельчак... Она очень весело и игриво сдохла в финале конкурса!

На турнире по фристайлу молдавская сборная исполнила тринадцать пепсен этой групы!

В следующем году правительство Украины пообещало полностью отменить налоги.... зато ввести обязательную ДАНЬ!!!

Біатлон:
"Аварія" (Рівне)             0.4
Збірна КПІ (Київ)           0.6
ВЫ гдЄ?! (Чернігів)       1.0
"Бомба" (Млинів)           0.8

ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ

"вЫ гдЄ?!" Чернігів
Дуже шкода, проте невистачило в команди чи то бажання, чи сил чи просто елементарно здалася нестача матеріалу, адже команда єдина серед всіх що грали у фіналі пройшла весь шлях сезону.
Мені запам'яталось в їх виконанні лише одна мініатюра "Шоу інтуіція"
- Ось і наш учасник! (ведучий суперкубку) Він дійшов практично до фіналу.... залишилось останнє запитання. Подивіться на цих людей і дайте відповідь... (відкривається ширма там двоє людей у кожного ноги в тазику)
- Дайте відповідь, хто з цих людей насолив сіцилійській мафії, а хто просто любить парити ноги. Проте не забувайте, ви можете взяти гроші і більше ніколи не підробляти ведучим КВН в місті Рівному.

"Збірна КПІ" Київ
Рівно, проте як на мене сміху було малувато, навіть у порівнянні з їх же попередніми конкурсами. Історія про студентську подорож до Львова.
Студенты часто путешевствуют. Ездят в Киев, Винницу, Львов и Сан Франциско... Да, а вы как думали? Студентам из Сан Франциско удобнее всего путешевствовать именно там....

На вокзале во Львове
- Скажите, а скольео стоит такси в центр?!
- Тобі сто гривень.
- Подождите ребята, давайте я попробую.... скажіть будь ласка, а скільки коштує таксі до центру?!
- О! П'ядесят гривень!
- А теперь я... О, вуйку а скіко стане оте возідло до майдану?!
- Та для такого хвайного легіня двайцєть гривень буде!

Окремо відзначив би і пантоміму "двоє в автобусі"
Загалом добре, проте як на перемогу, - то заявка відверто кажучи не така вже й сильна. Хлопці (і дівчата) у фіналі в травні видавали матеріал набагато сильніший.

"Бомба" Млинів
Показували вже накатану "музичну" домашку з великою кількістю вставок та мовних реприз. Було цікаво й досить таки весело. Проте (без образ панове) мені здається що "Бомба" не викладалась повністю, бо на те було дві причини. Вони реально не зустрічали сильної конкуренції у цій грі, а по друге очевидно не було аж такого матеріального стимулу. В загальному, дуже непогано, проте могли набагато краще... адже ми знаємо рівень!

Ало! Хто?! Хлопчик?! Пацани!!!! У мене хлопчик... квартиру пограбував!!!

- Ой, я ж забула дітей забрати з садочка!
- Почекай, ще пару років, забереш відразу зі школи!

Від нашого Володі пішла дівчина. Якщо ти нас чуєш... то ми дуже раді, бо думали що в тебе струс мозку!

"Аварія" Рівне
Нарешті в цьому конкурсі, рівняни змогли показати себе у всій красі.
Ні. вони зовсім не "всіх перемогли й всіх превозмогли", проте виглядали на рівні і впевнено.
Рецепт удачі простий: Микола Коваль з гітарою і (нарешті) режисерськи вірно вибудувана схема конкурсу.

Чорнобривців насіяла мати,
А зійшло десь гектар коноплі!!!

Коротка реклама:
Тобі сумно і самотньо?! А нам два по сто і лимончик порізати!!

Якщо раптом дощик піде.
Жінка з хати десь поїде...
Не шукай ме-не!
Бо я на, бо я в запої!
Знаєш де я є!
На хаті, нас тута троє!

Коротка реклама:
Ти маленький і тобі не вистачає кальцію?! Оближи стіни під'їзду!
Під'їзд обновився - ти омолодився!

Пісня патріота українських доріг:
(на мотив "України" Т. Петриненка)

Дороги іншої не треба...
Дороги іншої й нема..
Купив собі велосипеда,
На рамі вже сидить кума...

Україна, Україна
Після далечі доріг...
Дві педалі і багажнік,
Я кладу собі до ніг....
На свій поріг!

(Тато і син)
- Тату, тату... А "Шахтар" Донецьк гарно грає?!
- Дуже гарно, проте не так як "Збірна КПІ" що грає у Вищій українській Лізі КВН! Низький Вам уклін!
- Тату. тату... А скажи борці сумо -жирні?!
- Звичайно, проте не такі жирні як жарти команди КВН "Ви гдЄ" з Чернігова. чемпіонів ВРЛ. Низький Вам уклін!
- Тату, тату... А чудес світу є сім?!
- Так, синку. Рівно стільки скільки акторів у славній команді КВН "Бомба" Млинів. Низький Вам уклін!
- Тату, а чому ми говоримо про команди, що грають проти нас?!
- Тому, що це наші друзі. Низький Вам... БАЛ!!!!!

Шкода, що аварійці змогли зібратись лише на останньому конкурсі, проте все рівно вітаємо їх з виступом.

Домашнє завдання:
"Аварія" (Рівне)      7-7-7-7-6       6.8
Збірна КПІ (Київ)    7-7-6-7-7       6.8
ВЫ гдЄ?! (Чернігів)6-6-5-5-5       5.4
"Бомба" (Млинів)    7-7-6-7-7       6.8

Підсумки гри:

"Бомба" (Млинів)    6.6  0.8  6.8  14.2
Збірна КПІ (Київ)     6.6  0.6  6.8  14.0
"Аварія" (Рівне)      5.4  0.4  6.8  12.6
ВЫ гдЄ?! (Чернігів) 6.8  1.0  5.4  13.2

Загальне враження від гри та дійства неоднозначне. Спочатку мені здавалось, що цього разу в порівнянні
з розіграшом фіналу Чемпіонату АКУ, команди просто не змогли прокачати зал... Адже на попередній грі, навіть
якось забувався той факт, що ми перебуваємо у театрі... Був гумор, КВН, сміх....
Ні, ви не подумайте, що цього разу вони були відсутні... просто їх було.. значно менше, вірніше вони були
не настільки яскравими як на попередній грі. 
Одним словом на мій погляд в цей раз зал "задавлював" команди.
Загалом, мені видалось (може просто на порівнянні з останніми іграми, що проводились у Рівному - а саме
фінал Чемпіонату АКУ та власне весняний фінал ВРЛ), що гра була дещо слабшою аніж очікувалось...
Це був Кубок Вищої Рівненської Ліги, але... по моєму на Суперкубок... він трішки-трішки недотягував.
Мені особисто сподобались і "Збірна КПІ" і "Бомба", як на мене - вони були рівними в грі, місцями навіть
КПІ були цікавішими (повторюю - це моя думка), а можливо ми просто звикли вже до млинівського гумору...
"Ви гдЄ?!" Чернігів... Цього разу у мене немає жодних застережень... Матеріал був, і був в міру чистий і в міру
"слизькуватий". Були цікаві жарти на біатлоні, а ось домашнє завдання - підкачало.
"Аварія" - повертаючись завжди потрібно брати вищу планку аніж попередні, оскільки в даному складі команди
зібрано представників "Лопати", "Коматозу", "Факультету Ю" і власне "Аварії", я очікував чудової й нової
гримучої суміші... Проте запрацювала вона лише у домашці.
Дещо розчарували "граючі редактори" і "граючий ведучий". Прохання до команд та організаторів по максимуму
обмежити такі вживання на сцені....
А загалом... Дякую всім. Організаторам, командам, глядачам.... і звичайно Вам шановні читачі!

P.S. Перепрошую за можливі неточності у жартах.

Результат говорить сам за себе. Суперкубок та ящик шампанського від керівників фірми "Ізотерм"
Юрія Торгуна та Олега Гуца дістався команді "Бомба" смт Млинів.... Проте це на перший погляд...

Зображення користувача Анатолій.

хітрюгани!!!

то спеціально перенесли, щоб я не приїхав!!! я поняв, все ясно!!! да-да -да !! сам уже так вмію переносити ігри)))

Зображення користувача БООБ-ЛЬВІВ.

Студія "МАГАРИЧ" - концерт "НЕ Опалювальний сезон"

Запрошуємо: 11 жовтня, 19:30 Гумористичний Концерт "НЕопалювальний сезон"!!!

Гості: Група "От Вінта", Група "Флайза" та група "LAMA"!!!

Детальніше на нашому сайті!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Промо: http://www.youtube.com/watch?v=rUAf6Y00ue8

27 вересня гра за Суперкубок ВРЛ!!!

В зв'язку з тим, що облмуздрамтеатр зайнятий 22,23,24 та 25 вересня, оргкомітет ВРЛ вирішив провести Суперкубок ВРЛ 27 вересня, в понеділок, початок гри о 19.00 в облмуздрамтеатрі... Так що приходьте і підтримуйте улюблені команди!!! До зустрічі!!!

Зображення користувача StaryHrigh51.

Перенос даты Суперкубка

Перенос даты Суперкубка хорош тем что он состоится в Театре! 27 сентября -понедельник! Суперкубок состоится!

НЕЗАБАРОМ!!! СУПЕРКУБОК 2010!!!

23 вересня о 19.00 (мабуть знову в облмуздрамтеатрі) відбудеться Суперкубок КВН 2010, за участью Чемпіона ВРЛ 2010 команда Ви где? (Чернігів), рівненської Аварії- бронзового призера ВРЛ 2010р та дві команди,які нещодавно приймали участь у 1/4 Вищій Українській телевізійнній лізі АМіК, яку веде сам Масляков О.В.І обидва колектива здобули право виступати у півфіналах цієї ліги... Так що вперше дві телевізійнні команди у Суперкубку, а саме Бомба(Млинів) і Збірна КПІ(Київ). Я думаю буде цікаво, набагато, ніж фінал ЧУ АКУ!!! Замовлення квитків буде відкрито з суботи 18.09.2010. Чекаємо на Вас, до зустрічі на іграх ВРЛ!!! 

Зображення користувача StaryHrigh51.

Детская неожиданность

Неожиданный состав (Бомба)-но приятный. Неожиданные темы(кто?)-но какая разница. Смешно надо! Неожиданно где(?)-но это будет отличное место проведения..Неожиданный реванш или снова вторые-но какая интрига! Сплошные неожиданности...Но запомните 11, 13, 27 -три даты нового сезона, две недели неожиданностей, а что вы ожидали??? И еще одна неожиданность(обьявлено в пятницу 13). Это так для суеверных...

Інформаційні спонсори

Радіодім Рівне
Super radio
Перець ФМ
Наше радіо 100,7 FM
M fm

Лічильники